svētdiena, 2012. gada 19. februāris

Gravās gaudo vilki

      18. februāris. Ceļš uz Frankfurti ar pasi kabatā un tiešām lielu pārliecību, ka mana balss ir svarīga. Protams, pats fakts, ka līdz šādai situācijai bija jānonāk, ir absurds. Uz citu tautu skaitliskā sastāva fona, mēs paši esam minoritāte, tāpēc latviešu valodas jautājumā nav pieļaujama līdzšinējā klajas necieņas izrādīšana pret latviešiem.
 Latvijā - mūsu valstī, manā valstī - tikai viena Valsts valoda- latviešu!


2 komentāri:

  1. latgale nobalsoja par krievu valodu kopuma, pec taisnibas vajadzetu ari tur ieviest ka otro. ja jau pec taisnibas, bet redz latviesiem sava taisniba. es nesmu latviets. necienaja tur nepricjom, paskaties statistiku par latgali un lielajam pilsetam, ta ir realitate. tas ka laukos latviesi daudz nevienu neinterese, pasi salaida ieksa krievus (celtnieki psrs, rupnicu stradnieki) pasi lai strebj tagad

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik gan aprobežotiem cilvēkiem ir jābūt, lai 20 gadu laikā nespētu iemācīties Valsts valodu, nemaz jau nerunājot par tiem, kas Latvijā dzīvo visu mūžu! Pēc taisnības, likuma un visām statistiskām kopā, Latvija ir vienīgā valsts, kur oficiālā ir un būs TIKAI latviešu valoda.

      Dzēst